Termékkategória

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb termékeinkről,
legfrissebb akcióinkról, aktuális ajánlatainkról.

Kiemelt ajánlatok

Ne keresse, csíptesse!

Bosszantó, hogy mindig keresnie kell a pendriveját? Akkor a felcsíptethető ACER Minit Önnek találták ki! Kínálatunkban 120 hónapos garanciával már 2 395 Ft-tól talál.

Űrélmény a gép előtt - Egyedi ajánlat!

A ’90-es években az űrtechnológiában alkalmazták elsőként hasonló módszert, de néhány éve már az átlag számítógépes felhasználók számára is elérhetővé vált a tárgyak 3D-ben való mozgatására alkalmas ”navigációs egér”. A leginkább tervezőknek ajánlott SpaceNavigator a tér hat irányában mozog, kiválóan alkalmas a precíz, aprólékos munkákhoz. A SpaceNavigatorhoz most egyedi ajánlatunk révén juthat hozzá, az egyszer használt egér 28.000 Ft+ÁFA-ért az Öné lehet! Keressen bennünket a részletekért!

Egy stílusos rágcsáló

Igényes kivitelezésű, ergonomikus tervezésű, 2.4GHz-es vezeték nélküli egér, mely kényelmesen használható mindkét kézben. 1600 dpi-s érzékenység, precíz, pontos lézermutató.

Válassz odaillőt!

A külső winchesterek szó szerint színes palettáját kínáljuk, a pinktől a kéken át a feketéig. Nézzen be webshopunkba!

Van képünk hozzá!

Nyomtassa ki nálunk fotóit!

Megnyitott on-line világunk!

Üdvözöljük a K&H ’97 Számítástechnika honlapján. 15 éve működő cégünk nemrég elindította on-line szolgáltatást, hogy még szélesebb körben szolgáljuk ki vásárlóinkat és partnereinket.
Amellett, hogy weblapunkon az Önök igényeinek felmérésétől egészen az értékesítésig minden lehetőséget megtalálnak, továbbra is várjuk Önöket személyesen üzletünkben.

1 2 3 4 5