Termékkategória

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb termékeinkről,
legfrissebb akcióinkról, aktuális ajánlatainkról.

Kiemelt ajánlatok

Vírusveszély? - Segítünk!

Kibírhatatlanul lassú a számítógépe? Minden előzmény nélkül magától újraindul vagy egyáltalán nem indul a laptopja? Beütött a „kék-halál”, nem működik semmi sem? Hívjon miket, segítünk!

Cégünk rövid határidővel vállalja számítógépes vírusok és kémprogramok eltávolítását, szoftvereinek általános karbantartását.

Legyen egy Aston Martinod!

Sportkocsi rajongó vagy? Szeretnél egy Aston Martint, amivel nem csak a gyerek játszhat, de az igazira még nem gyűlt össze a pénzed? Akkor az ezt s vezeték nélküli egeret Neked találták ki!

Vezesd számítógépedet a kedvenc autóddal, stílusosan a vezeték nélküli technológiának hála akár 30m távolságból! A működő első és hátsó fényszórókkal elveszettnek hitt pendriveodat is könnyen megtalálhatod. A "sportgéped" fehér, szürke, sötétszürke, fekete, sárga vagy vörös "fényezéssel" választhatod, a wireless egér érzékenységét pedig 750, 1250 vagy 1750 DPI értékre konfigurálhatod.


Vezető egyéniségeknek

„Ha menni akarsz valahova, a "goto" a legjobb módja annak, hogy odaérj.” (Kenneth Lane Thompson) Wayteq x960BT 25.000 Ft-tól.

Ajándék-tipp az emlékekért

„Egy fotó megfellebbezhetetlen bizonyítéka annak, hogy egy bizonyos dolog megtörtént.” Nyomtassa fotóit Canon iP2700 nyomtatóval!

Elragadó személyiség

Lenyűgöző külső, laza karcsúság, szemérmes csendesség. Nincsenek nagy igényei, nem kell rá sokat költeni, mégis odaadó. Win7 Starterrel felöltöztetve pedig igazán vonzó jelenség.

Válts kényelemre!

Sok időt töltesz a számítógép előtt, az egér-mozgatástól megfájdul a kezed? Akkor válts és szerezz be egy ergonomikus géltöltésű egérpadot!

Kicsiben nagy!

Néhány évtizede még csak a sci-fikben ámultunk az extrém vékony, érintéssel vezérelhető kütyükön, ám ma már bármelyikünk zsebében lapulhat mondjuk egy Galaxy TAB 2. De nézzük, mi is ez?!

Nem csak gyerekeknek...

Az autósportok szerelmeseinek készült SpeedWheel 5 Pro valósághű vezetési élményt nyúlt akár PC-n, akár PlayStation 3-on.

Ajándék-tipp utazóknak

''Nem az út számít, hanem hogy kivel teszed meg.'' - Gyere és indulj el velünk! Ajándék-tipp sokat utazóknak: Tabletek már 25.200 Ft-tól

Ajándékba: Idézzünk nyarat!

„A tél ölelésében tudja meg az ember, hogy lelke mélyén a nyár soha nem múlik el.”(Albert Camus) - Ajándék-tipp a nyárba vágyóknak: egérpad csuklótámasszal 6 900 Ft.

1 2 3 4 5