Termékkategória

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb termékeinkről,
legfrissebb akcióinkról, aktuális ajánlatainkról.

Kiemelt ajánlatok

.

Osszd meg amid van!

Netezz kényelmesen, vezetékek és korlátok nélkül! Válassz router-kínálatunkból!

Vigyázat! Kiber bűnözés!

Új vírus terjed, mely a Magyar Rendőrség Osztály Elleni Kiberbűnözés címszó alatt illegális tartalmak miatt zárolja a gépet, s pénzfizetésre szólít fel... Ha a melléket fotót látja, bajban van…


Az egyre gyakoribb esetek kapcsán a hatóság felhívja a figyelmet, hogy a rendőrség nem blokkol számítógépeket, az üzenetek alapján senki se fizessen pénzt. A vírus csak aktív kapcsolat esetén indul el, ezért ilyenkor az internetes kapcsolatot meg kell szakítani és újraindítani a számítógépet, majd javasolt elvégezni a fertőzött gép vírusirtását.

Ünnepi nyitvatartásunk:

December 22. (vasárnap)
December 23.: 8-17
December 24-28.: ZÁRVA
December 30.: 8-17
December 31.: 8-14
Január 1-4.: ZÁRVA

Tralalla megjött Barbapapa!

"Tralalla megjött Barbapapa! Megérkezett! Utána megjött Barbamama. Legvégül vajon ki érkezik? A Barbabébi következik!" Emlékeztek még? Gyermekkort idéző mesés pendrive újdonságok:

Kettő az egyben

Ha akarod tábla, ha akarod netbook! A ModeCom FreeTab billentyűzetre dokkolva kiváló munkaállomás, klaviatúra nélkül könnyű kis tablet. Android 4.1, bluetooth, 2 év garancia - kell ennél több?

4GB tömény nyuszi

4GB-os, USB 2.0-ás Emtec pendrive 5 év garanciával és tényleg nyuszi ül majd a fűben húsvétkor…

Női szakasz

Miért is rohangálnál egy retiküllel meg egy laptop táskával, mikor ebből a kettőből lehet egyet is csinálni? Válassz kínálatunkból vagy keress minket, hogy megtaláljuk a hozzád illőt!

Hó-program!

Behavazódtunk, mit tehetsz ilyenkor? Csússz el hozzánk és szerezz be például a klassz új Genius fülest, hogy zenehallgatással tölthesd a havas napokat.

Szóljon nagyot!

A Genius újdonsága a zene és a játék szerelmeseinek a dinamikus hangzást biztosító SW-G2.1 1200. PC-hez és MP3/CD-lejátszóhoz is, fejhallgató-csatlakozóval, szabályzóval a hangfalon.

1 2 3 4 5