Termékkategória

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb termékeinkről,
legfrissebb akcióinkról, aktuális ajánlatainkról.

Bemutatkozás

A K&H '97 Számítástechnikai Bt. közel 15 éve töretlenül fejlődve mára stabil szakmai alapokon nyugvó, széles körű termék- és szolgáltatási palettával bíró céggé formálódott. A kezdetek után a változó igényekre reagálva kereskedelmi és szerviz tevékenységgel bővült szolgáltatásaink köre.
Ügyfeleink számára mind a számítástechnikai eszközök, mind a szolgáltatások terén kiemelkedőt kívánunk nyújtani, megtalálni a számukra legtökéletesebb megoldásokat.


Alapelveink

 • Vevőközpontúság

  Személyes egyeztetés során vagy on-line igényfelmérés keretében feltérképezzük ügyfeleink pontos elvárásait, így a leginkább megfelelő ajánlatot adjuk számára!
  Célunk az ügyfelek teljes körű kiszolgálása, a megfelelő eszközök, szolgáltatások kiválasztása.

 • Megbízhatóság

  "A jól kialakított, megfelelően karbantartott informatikai rendszer olyan, mint az áramszolgáltatás: ha jól működik, akkor észre sem vesszük, csak használjuk." Ennek az elvnek megfelelve kiemelkedő minőségű megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Nagy hangsúlyt fektetünk az eszközök megbízhatóságára, garancia-idejére, mindemellett professzionális szervizt biztosítunk.

 • Szaktudás - Ön dönt, mi segítünk!

  "Kikérheted mások véleményét, körülveheted magad megbízható tanácsadókkal, de végül a döntés úgyis a tiéd." - Mi azért vagyunk, hogy ezt a döntést szaktudásunkkal, tapasztalatainkkal és ismereteinkkel segítsük azért, hogy Ön pontosan azt választhassa, amire szüksége van.

 • Diszkréció - A bizalom érdem

  A XXI. század gépközpontú emberének életét, adatait virtuális rendszerekben tárolja. A számítógépekben adatok milliárdjait szükséges felügyelni. Nálunk adatai biztonságban vannak, azokat teljes diszkrécióval és korrektséggel kezeljük.

 • Kreativitás

  Ön elmondja, mit szeretne, mi pedig megmondjuk, mire van szüksége hozzá. A lehetetlent is megpróbáljuk teljesíteni!

  Nem járt még nálunk? Ismerjen meg, tegyen próbára bennünket! Keressen fel minket személyesen, írjon nekünk elképzeléseiről on-line vagy nézzen be web shopunkba!